Ο Βασιλάκης το έσκασε Δημιουργός: noyfaro, Εύη ψάξε, ψάξε δεν θα τον βρεισ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο Βασιλάκης έφυγε, ο Βασιλάκης πάει,
να δούμε πόσους υπουργούς κι υπεύθυνους
θα φάει!
Ο Βασιλάκης έφυγε μέρα μεσημεράκι
22 του μηνός με ελικοπτεράκι!!!!!!!!!
Το είχαν κλεισμένο το παιδί,
και κλειδαμπαρωμένο,
γι' αυτό και δώσαν άδεια
στον παραπονεμένο!!!!!!!!!!!
Ο Παλαιοκώστας το έσκασε
κι ερώτημα αφήνει,
ποιός θα πληρώσει τώρα πια
ποιός παίρνει την ευθύνη;
μη φταίει τάχα ο καιρός;
μη φταίει η ημέρα;
μη φταίει το ελικόπτερο
που μένει στον αέρα;
Μα ο Υπουργός το τόνισε!!!!!!!!!!!!!
πως θα τον ξαναπιάσει,
όμως ο Βασιλάκης μας
ξανά θα αποδράσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-02-2009 | |