Αγάπη και τέλος Δημιουργός: Dark Angel Blaze, Anthony Blaze Για αυτήν που αγαπώ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]
Δεν έχει περάσει λεπτό που να μην σε σκέφτομαι
Δεν έχει ξεθωριάσει το όνομα και το πρόσωπο αου από την σκέψη και την καρδία μου
Και όποτε το μυαλό μου πηγαίνει σε εσένα γίνεται κομμάτια η καρδιά μου
όλα όσα περάσαμε μαζί
όλα όσα μας ενώνουν μπόρουν να ξεχαστούν μόνο με μια λέξη?
Η καρδιά μου μακριά σου δεν θα το αντέξει
Μείνε κοντά μου μέχρι την τελευταία μας λέξη
"Σ'αγαπώ"
[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-02-2009 |