Οι Αλιμονοι (τα νηστίσιμα) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος για την απογευματοβραδινή βάρδια των αλιμονοφίλων Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα τρέξεεεεεε,ο χοντροζουμπάς στην του βού
-δεν σε καταλαβαίνω συγκάτοικε,για ποιόν ακριβώς λες?
-να δες και μόνος σου δικέ μου,πιάνει όλο το καντράν
-ο Mαμαλάκης με το μπαστουνακι του!
-σσσσς..τωρα θα πεί συνταγες,για να τις λιγουρευτούμε
-¨γειά σας φίλοι μου και καλή σαρακοστή¨
-γειά σου χοντρούλη με τις συνταγάρες σου !
-μη φωνάζεις συγκάτοικε,άσε να τον απολαύσουμε
-¨σήμερα θα φτιάξουμε μαζί, τι άλλο.. νηστίσιμες λιχουδιές !¨
-όχι νηστίσιμα γαμώτο,κάθε μέρα νηστεύουμε εδώ μέσα να πούμε
-έχεις δίκιο συγκάτοικε, καλύτερα να τον φαντασθούμε με κάτι το κρεατικό
-κρέας,κρέας,κρέας..
-ας κλείσουμε λοιπόν τον ήχο κι ας αφήσουμε την φαντασία να μας ταΐσει
-είσαι μυαλό ψηλέα μου,σε παραδέχομαι !
-λοιπόν ας εστιαστούμε τώρα στον Μαμαλάκη κι ας φαντασθούμε ότι μας ταΐζει κρέας
-μμμμ..νοστιμώτατο παραμορφωμένε μου
-το φαντάστηκες κιόλας?
-άκου λέει, κοντεύω κιολας να το χωνέψω
-τυχερέ, εγώ ακόμα δεν φαντάστηκα το παραμικρό
-ποιος σου φταίει ψηλέα μου, αφου δεν βλέπεις κοτζάμ κρέας μπροστά σου
-ποιο κρέας να δω συγκάτοικε,μόνο τον Μαμαλάκη βλέπω
-εμ γιαυτόν σου λέω, είναι νοστιμότατος έστω και με το λίπος του
-δηλαδή φαντάσθηκες ότι έφαγες.. τον Μαμαλάκη?
-για όχι παραμορφωμένε μου, τον φαντάσθηκα ροδαλό ροδαλό στο ταψί μ ένα μήλο στο στόμα
-μπλιάχ,σα δεν ντρέπεσαι ανθρωποφάγε !
-…μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα παραμορφωμένε μου
-ποιο ακριβώς πρόβλημα συγκάτοικε, μήπως και δεν τον χώνεψες ακόμα?
-μα δεν είναι αχώνευτος ο λεγάμενος, αλλά εκείνο το μπαστουνάκι του…
-δηλαδή τι έγινε με το μπαστουνάκι του συγκάτοικε?
-μου κάθησε στο λαιμό παραμορφωμένε μου
marakos
iokasth28-02-2009 @ 10:54Mαράκο......!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλη σου Μέρα φίλε μου!
swordfish28-02-2009 @ 11:24Καλημέρα Μάριε!!!
petrwnas28-02-2009 @ 11:43καλημέρα Μαριε!!!πράγματι είναι νηστίσημα με τέτοιες τιμές!!! τι να φάει ο κόσμος!!! το παραμυθι της ελιάς έιχει τελειώσει και να ξαφνικά πάλι μπροστα!!!έλιές 4 .50 το κιλό!! ούτε γαρίδα!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΙΜΟΝΟΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-02-2009 | |