Οι Αλιμονοι (καθαρή Δευτέρα) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος για την απογευματοβραδινή βάρδια των αλιμονοφίλων Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -¨κυγίες και κύγιοι,παγακαλώ μπογώ να τύχω της πγοσοχής σας¨?
-ποιά είναι αυτή η φλάσκα παραμορφωμένε μου?
-σσσς.. είναι ευγενώς προσφερθείσα για μας τους αλίμονους
-δηλαδής για να την χλουμπουνίσουμε να πούμε?
-ντροπή σου,εδώ θα μας ταίσουνε δωρεάν και εσυ σκέπτεσαι κανιβαλίστικα?
-¨¨σήμεγα θα απολαύσετε δωγεάν μαζί μας τα κούλουμα !¨
-κλαπ-κλαπ-κλαπ
-πεινάμε μωρήήήή
-σσσσς..με ξεφτέλισες συγκάτοικε,κάνε επι τέλους κράτει
-¨το φιλόπτωχο σωματείο μας ¨ΚΑΓΔΑΜΩΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΓΑ¨ σας πγοσφεγει δωγεάν νηστήσιμες
αλιμονολιχουδιές ¨
-κλαπ-κλαπ-κλαπ
-θα την φάω ζωντανή παραμορφωμένε μου,δεν βάζει γλώσσα μέσα
-σσσσς..μην εισαι αγενής,δεν μ αρεσει να δείχνουμε σαν λιγούρηδες
-¨όμως πγιν απ όλα, θα πγέπει να εξακγιβώσουμε ποιοι από εσας είναι πγαματικά ¨αλίμονοι¨
-δηλαδής θα μας βάλουνε πρώτα να γλείψουμε τους κάδους παραμορφωμένε μου?
-σσσσσ..θα έχουνε ασφαλώς τον δικό τους τρόπο για να το εξακριβώσουνε
-¨παγακαλω ανεβείτε ένας ένας σ αυτή την ζυγαγιά ¨
-θα ξενυχτίσουμε παραμορφωμένε μου,είναι γύρω στους 500 νοματαίους να πούμε
-ναι,αλλά δεν είναι όλοι αλίμονοι συγκάτοικε
-¨παγακαλώ τους πεγαστικούς με τις μεγσεντές και με τα μεγαλα τζίπ ν αποχωγήσουνε¨
-βρε τους αθεόφοβους,πλακώσανε και οι παραχορτασμένοι εδώ πέρα
-όλοι θέλουνε το τζάμπα συγκάτοικε και ειδικά οι χορτάτοι,..α να ήρθε η σειρά μας
-¨ας ανεβει στη ζυγαγιά πγωτα ο κύγιος ο ψηλός παγακαλώ¨¨
-μετα χαράς κυρία μου
-από πότε έχετε να γευματίσετε κύγιε?
-πού να θυμάμαι κυρία μου?
-πωπωπω,σας βλέπω έτοιμο να σας παγει ο αέγας
-ίσως λόγω της ημέρας ,για να συναγωνισθώ με τους χαρταετούς
-αχ πως τα λέτε, πγοχωγείστε λοιπόν στο τγαπέζι και απολαυσετε ανέμελα τις λιχουδιές μας
-κοντέ η σειρά σου,που είσαι βρε συγκάτοικε?
-μα πγο ολίγου ήτανε μπγοστά μας, λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε..
-συγκάτοικε,συγκάτοικε..
-α νατος,έγχεται ο κακομοιγος, πώπω πόσο γέγνει μπγοστά..
-ίσως του έχει μείνει από τους κάδους που σκύβει μέσα κυρία μου
-ούφ,ναμαι και γώ παιδιά
-ανεβείτε στη ζυγαγιά παγακαλώ !
-μα γιατί να ανέβω να πούμε?
-μα για να δω αν είσαστε πγαματικά αλίμονος κυγιε μου
-γιατί, δεν φαίνομαι κυράτσα ?
-αυτό θα το δείξει μόνο το ζύγισμα κυγιε μου
-ούφ ανέβηκα,τι δείχνει η ζυγαριά να πούμε?
-…μοντιέέέ΄,υπεγβαγος,..απογίπτεστε !
-μα πως είναι δυνατόν,αφου είναι πέντε κιλά πιο ελαφρύς από μένα κυρία μου
-ήτανε κυγιε ψηλεα μου,.. δεν βλέπετε πίσω σας τον άδειο μπουφέ?
Marakos
iokasth,χρηστος καραμανος,ekptwtos
καλή σαρακοστή φίλοι μου και σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας !
[B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-03-2009 | |