To ποντικάκι Δημιουργός: mytilinia, georgia simini ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΕΑ!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ
Ένα ποντικάκι, τόσο δα μικρό
πως φοβόταν εξώ,στον άγριο καιρό.
Βήμα δεν κουνούσε κι άλμα δεν τολμούσε
μοναχό περίμενε και με τους φόβους ζούσε.
Και περνάγαν από μπροστά, όλες οι ευκαιρίες
μα εκείνο εκεί, δε σάλευε, κρυβόταν μέσ' τις τρύπες.
Να ζήσει κι εκείνο αληθινά, αχ πόσο φοβόταν
την ίδια του τη ζωή, λες και απαρνιόταν.
Μια μέρα όμως, τ΄ αποφάσισε κι έγινε μεγάλο
το ποντικάκι ξύπνησε και τα' βαλε με το γάτο.
Κι όλοι το καμάρωναν κι όλοι αναρωτιόταν
που βρήκε τόση δύναμη,ποιο μυστικό κρυβόταν.
Ήταν το θέλω του πολύ, μεγάλο και σπουδαίο
και νίκησε τους φόβους του και κάθε τι μοιραίο.
Το ποντικάκι ήμουν εγώ, ώσπου άλλαξα μια μέρα
και βγήκα έξω στην ζωή, να νοιώσω τον αέρα.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΜΙΝΗ Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-03-2009 | |