Στυνομία Δημιουργός: AceOfSpades, Σπλατς δικό μου. που το πήρε ο Καββαδίας και το έκανε ''Σαλονίκη". Μετά το μελοποίησε ο Μπαλί και το τραγούδησε ο Παντελής. Στο βίντεο κλιπ φυσικά ο Κώστας. Ο Παλαιός και ο νέος.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
[color=black][font=georgia]Ήταν το μεσημέρι αυτό που το είδα απ’την Πεντέλη
Το σύννεφο η έλικα κέρδιζεν, οργιά με την οργιά
Χόρευε ο δεσμοφύλακας θαρρείς το τσιφτετέλι
Και είπα τηνε κάνανε πάλι την παπαριά...
Έκανες σήματα καπνού, όπως οι Ινδιάνοι
Άγιε Ρωχάμη φύλαγε και Χρήστο Τσουτσουβή
Μπάτσος γκαβός σε κυνηγάει, παιδί του Μασταπιάνει
Που τραγουδούσε ως δόκιμος στην Έφη τη Σαρρή
Πάνω στο ταρατσάκι τους , ελικόπτερο κοιτάτε
Να φέρνει βόλτες ψάχνοντας που να καθίσει , που
εκτός από τον Γιώργο Αυτιά , κανείς δε σε θυμάται
στο πανηγύρι ετούτο εδώ που μοιάζει ντε ζα βου
Κάτω από φώτα κόκκινα κοιμάται η Στυνομία
πριν λίγα χρόνια μεθυσμένος είπα κάποιον «χουντικό»
αύριο σαν τότε και χωρίς υπόληψη καμμία
μάταια θα ψάχνει τον φυγά και τον πρωθυπουργό.[/color][/font]
{Α}
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-03-2009 |