Λεξη τη λεξη Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος 4/3/2009 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΛΕΞΗ ΤΗ ΛΕΞΗ
Λεξη τη λεξη, φτιαχνω μια πλεξη.
Βημα το βημα, ονειρου σημα.
..............................................................
Κυμα το κυμα, βλεπω το κριμα.
Πετρα την πετρα, βρισκω τη λεπρα.
................................................................
Ακρη την ακρη, βγαζω ενα δακρυ.
Χτυπο το χτυπο, ακουω τον ηχο.
.............................................................
Βημα η Λεξη.
Πετρα το Κυμα.
Ακρη ο Χτυπος.
...............................................................
Πλεξη Ονειρου,
Λεπρα το Κριμα,
Δακρυ ο Ηχος.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-03-2009 | |