Σαν Ζομπι μες το Στιχοι Δημιουργός: agrafos ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΙΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Σαν Ζομπι περιφερομαι
στο Θριλερ του Σαββάτου
σαν κυταριτιδα Brazil
στο Καρναβαλι του Μοσχάτου
Ψαχνω για στιχους. Τιποτα
για Ποιηση;; Αρχιδια
Γλενταει το Στιχοι Μαγκες μου
με αδεια τα ποτηρια
Και να που εφτασε ο καιρος
εγω κι ο Μπαλιστερι
ντουμανια να φουμαρουμε
απο το ιδιο Αστερι
Που ειναι ο TAS και ο ψιτ ψιτ
ο Willy η Justawoman
ο Χωρολατρης φαινεται
αγαπησε barwoman
Ετσι οπως εγινε η δουλεια
αντι να γινουν μπιλιες
η Poetryf και η Αγνη
θα γινουνε και φιλες
Βλεπω να Κατσικονονται
της ξενερωσιας οι Ογκοι
σε ταλαντουχους Ατλαντες
Μοντε και Αστρογιογγι
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-03-2009 |