Πεθαίνω Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πεθαίνω κλείνω κρυφά στο μυαλό
Ότι κι αν θέλω από σένα πολύ
Μόνος πεθαίνω
Αγγίζω σώμα που ζει στη σκιά
Ότι κι αν είχαμε σβήνει απλά
Μόνος πεθαίνω
Αργοπεθαίνω……..
Ρ
[I]Μια ζωή που δεν μπορώ
Μόνος στη σιωπή να αντέξω
Από τη καρδιά σου απέξω
Τι μπορώ;….[/I]
[I]Μακριά σου τι να βρω ;
Πώς μπορώ εγώ να ζήσω
Προτιμώ να σβήσω
Σ΄αγαπώ….[/I]
Πεθαίνω όπως η μέρα περνά
Όπως τελειώνει κάθε χαρά
Έτσι πεθαίνω
Αφήνω τη νύχτα να έρθει η βροχή
Και να με πάρει μαζί της εκεί
Αφού δεν σε έχω
Έτσι πεθαίνω……
Ρ
[I]Μια ζωή που δεν μπορώ
Μόνος στη σιωπή να αντέξω
Από τη καρδιά σου απέξω
Τι μπορώ;….
Μακριά σου τι να βρω ;
Πώς μπορώ εγώ να ζήσω
Προτιμώ να σβήσω
Σ΄αγαπώ….[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-03-2009 |