Ανέξοδη Αγάπη Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ Όταν λες πως αγαπάς και πως αγαπιέσαι, δεν επαφίεσαι.. Κι ο "έρωτας" απαιτεί εγρήγορση.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανέξοδη Αγάπη
Τόσο βαθιά που ρίζωσε η αγάπη μου για σένα
φαίνονται όλα γύρω μου να είναι μελωμένα
τόσο γλυκά και σίγουρα, χωρίς οφθαλμαπάτες
νιρβανικά και όμορφα, με ύμνους και παράτες.
Κι έτσι θαρρώ, παντοτινά, εγώ και συ πως μάλλον
θα είμαστε, κισμετικά, πλασμένοι για τον άλλον,
που στης «αγάπης» τ’ όνομα προσμένω ευφορία
και τα αισθήματα πετώ, με αδιαφορία
Έχει η αγάπη όραμα, μα πιο πολύ, Αγώνα
κι η γεύση της παραίτησης είναι πικρή σταγόνα..
Μια διαρκής συναίσθηση οφείλει να μας άρχει
γιατί [font=palatino linotype][color=blue]χωρίς τον «έρωτα», [/font][/color] αγάπη δεν υπάρχει…
-.- Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-03-2009 | |