Κενό Δημιουργός: candy-candy, Χριστιάννα I feel so much better now that you 're gone for ever. |σπασμένο μετατάρσιο, παύση στην ζωή| Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=book antiqua]Πώς είναι δυνατόν, να γεμίζει τη συνείδηση το κενό;
Θεωρητικά είναι αδύνατο
Πρακτικά όμως;
Τι είναι αυτό που σε κατατρώει, όταν δεν έχεις τίποτα;
Κι αν δεν έχεις τίποτα, γιατί ταλαιπωρείσαι; Γιατί δεν μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια;
Γιατί έγινες κολλητός με το ταβάνι και τα χαρτομάντιλα;
Τι κάνεις για να θεωρείσαι άξιος άνθρωπος;
Προσφέρεις;
Πού; Στον εαυτό σου παρέχεις τα πάντα;
Πώς το λένε όταν σε κυριεύει η απελπισία;
Ποιο εμπόδιο μπαίνει στον δρόμο σου;
Μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα; Ή το κενό σ’ έχει πλημμυρίσει;
Μπορείς να κουνηθείς; Ή μαρμάρωσες;
Να αναπνεύσεις;
Έγινες πέτρα. Δεν κυλά το αίμα μέσα σου πια.
Δεν έχεις πνοή.
Δεν έχεις καρδιά να χτυπά.
Άγαλμα έγινες και θα μπεις σε μουσείο, είπανε λέει πως η έκφραση του προσώπου σου είναι
μοναδική.
Ψάχνουν και τον δημιουργό σου να του δώσουν συγχαρητήρια για το έργο του.
Μα καλά
δεν ξέρουν πως η έκφραση αυτή λέγεται τρόμος;..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-03-2009 |