Αδιέξοδο Δημιουργός: prevenios, Γιάννης Δ. Πρεβενιός Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φτάσαμε σ’ αδιέξοδο τερμάτισε ο δρόμος
στο τέλος επικράτησε της λογικής ο νόμος..
Ο χωρισμός επρόβαλε κραδαίνοντας το πρέπει,
την αδικία ούτε ο Θεός από ψηλά δεν βλέπει.
Είσαι το άλλο μου μισό, που βρήκα το χαμένο,
μα πάλι φεύγεις μακριά κι εγώ μονάχος μένω.
Μονάχος να αναπολώ την ολοκλήρωση μου,
που ίσως ποτέ δεν ξαναβρώ σε τούτη τη ζωή μου.
Της ύπαρξης μου σβήσανε τα φώτα πλέον τώρα,
και στη καρδιά μου ξέσπασε του χωρισμού η μπόρα.
Της θύμησης σου το σκαρί στο νου θα ταξιδεύει,
και ως που ζω και σκέφτομαι εσένα θα γυρεύει!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-03-2009 |