Οι Αλιμονοι (αν ήμουν πλούσιος) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος για την απογευματοβραδινή βάρδια των αλιμονοφίλων Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -αν ήμουν πλούσιος...αν ήμουν πλούσιος..
-που το θυμήθηκες αυτό το τραγουδάκι συγκάτοικε;
-σε κάποιο φεστιβάλι πριν απο χρόνια να πούμε..
-αν ήσουν πλούσιος δηλαδή τι θα έκανες ;
-και τί δε θάκανα να πούμε,όχι σαν τώρα..
-δηλαδή νομίζεις πως δεν είσαι πλούσιος τώρα;
-με δουλεύεις παραμορφωμένε μου;
-σοβαρά μιλάω συγκάτοικε..
-που τα βλέπεις μωρέ τα πλούτη μου;
-ας τα καταμετρήσουμε λοιπόν, συμφωνείς;
-χαχαχαχαχα..έχεις καλαμπούρι να πούμε!
-για άνοιξε το στόμα σου ..
-ααααααααααα
-όλα στη θέση τους και κανένα χαλασμένο..
-για σφίξε τη γροθιά σου
-απίθανοι οι μύες σου,πνίγεις πύθωνα..
-για τέντωσε το πόδι σου,…άψογες και οι αρτηρίες σου
-για διάβασε και τούτο εδώ το μικρό κειμενάκι
-μα ίσα που φαίνεται παραμορφωμένε μου,σχεδόν αόρατο
-μωρέ διάβασε το σου λέω, εγώ δεν μπορώ χωρίς τα γυαλιά..
-ε..ί...μ..α..ι..
-για συνέχισε λοιπόν και το υπόλοιπο..
-π..λ..ο..ύ..σ..ι..ο..ς
Marakos
idroxoos07-03-2009 @ 11:27 καλημέρα Μάριε!!!!
mytilinia07-03-2009 @ 11:46τέλειο....να σαι πάντα καλά...
iokasth07-03-2009 @ 12:03Kαλημέρα Μαράκο !!!!Υγεια=πολυτέλεια...γιαυτό και πολλά πλουτη.ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ..
ekptwtos07-03-2009 @ 12:22
elpidakwstopoulou07-03-2009 @ 12:26πολύ όμορφο και τόσο αληθινό Μάριε !!! να μπορούσαν όλοι να το καταλαβουν αυτό !! την καλημέρα μου !! καλό Σ/Κ
Helene5207-03-2009 @ 15:53Τέλειο !!!!!Καλό ΣΒΚ Μάριεεε
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-03-2009 |