Ο έρωτας με σένα μοιάζει Δημιουργός: Άθη Λ. , Athi Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είναι ο έρωτας μωρό μου
ό,τι μας πάει πιο ψηλά
και φτάνω μέχρι τα αστέρια
όταν με παίρνεις αγκαλιά
Ο έρωτας μοιάζει με σένα
έχει δυο μάτια φλογερά
με καινε όταν τ' αντικρύζω
μέσα τους χάνομαι βαθιά
Όταν μου δίνεις το κορμί σου
ο έρωτας παίρνει μορφή
κι όποτε γίνομαι δική σου
δίνω και σώμα και ψυχή
Ο έρωτας με σένα μοιάζει
είσαι ένα πάθος δυνατό
και μ' ανεβάζει παραπάνω
από τον έβδομο ουρανό
Άθη Λ. @ 1 Μάρτιος 2009 Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-03-2009 |