Οι Αλιμονοι (ημερα της γυναίκας) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -πουρνώ, πουρνώ λελούδια ψηλέα μου?
-μερικές ανεμώνες μάζεψα συγκάτοικε..
-μα δέν τρώγονται,τις δοκίμασα και μ έπιασε τσιρλιακό
-μα δέν είναι για βρώση,αλλά για τη γιορτή της σήμερα
-μα ποιά γιορτάζει σήμερις παραμορφωμένε μου ?
-γιορτάζει η γυναίκα,η ίδια η φύση συγκάτοικε..
-και σήμερις μόνο γιορτάζει να πούμε?
-καθε μέρα πρέπει να γιορτάζει,αλλά..
-αλλά τη θυμούνται οι άντρες μονο σήμερις έτσι?
-πολλές φορές ούτε και σήμερα,γιαυτό και μάζεψα τα λουλούδια
-μα δεν υπάρχει για μας γυναίκα ψηλέα μου
-κι όμως υπάρχει συγκάτοικε
-ποια δηλαδής παραμορφωμένε μου?
-κάποια που κοιμάται χωρίς όνειρα και εφιάλτες συγκάτοικε..
-μα σε κοιμισμένη θα τα δώσουμε να πούμε ?
-δεν θα τα δώσουμε,θα τ αποθέσουμε με ευλάβεια συγκάτοικε
-πού θα τα αποθέσουμε δηλαδής?
-επάνω στο μνήμα της..
-με ανατριχίλιασες,σε ποιανής το μνήμα παραμορφωμένε μου?
-στο μνήμα κάποιας άγνωστης που δεν της εβαλαν λουλούδια σήμερα...
-μα γιορτάζουνε και οι αποθαμενες σήμερις να πούμε ?
-φυσικά φίλε μου,έστω κι αν κάποιοι τις είχανε ξεχάσει ακόμα κι όταν ζούσαν
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-03-2009 |