Ανάλυσέ το Δημιουργός: ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ο ψυχικος μου κοσμος πριν λιγο καιρο.
εχει μελοποιηθειθα ηθελα κριτικες.ευχαριστω Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info τι να μου συμβαινει,φιλε μου δεν ξερω
και νιωθω μεσς μου ενα κενο
τιποτα πλεον δεν με αγγιζει
ουτε καλο,ουτε κακο
ισως να φταιει η εποχη μας
ισως να φταιει ο κορεσμος
ισως να μ΄εκανε ετσι δικε μου
τουτος εδω ο χωρισμος
ηρθα σε σενα,γιατι μου ειπαν
πως εισαι λεει ο ειδικος
ανθρωπος εξυπνος,περπατιμενος
αυτος που λεν ψυχης γιατρος
αναλυσετο φιλαρακι,αναλυσετο οσο μπορεις,ομως να ξερεις,οτι και ναναι
μονο αληθεια,θελω να πεις Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-03-2005 |