Όνειρα χάντρες (88) Δημιουργός: idroxoos, Παπαδημητρίου χαράλαμπος ένα παλιό μου και αγαπημένο........ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα όνειρα χάντρες χρυσές
είχα σε κομπολόι
μα όταν το έσπασες εχθές
πάγωσε το ρολόι
Και μου' χει μείνει η κλωστή
τις χάντρες πως να ψάξω
που το σκοτάδι είναι βαθύ
φεγγάρι πως να ανάψω
Έλα εσύ φεγγάρι μου
μαζί με τα όνειρά μου
και φέξε στο σκοτάδι μου
να βρω και τη χαρά μου
Μα αν εσύ δε θες να' ρθεις
πάρε και την κλωστή μου
τις χάντρες πια τις έχασα
δική σου κι' ζωή μου
--
idroxoos Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-03-2009 |