Να τηχαρίσεις τηνκαρδιά σε λίγους &εκλεκτούς Δημιουργός: Άθη Λ. , Athi Καλό σας Παρασκευοσαββατοκύριακο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Να τη χαρίσεις την καρδιά σε λίγους κι εκλεκτούς
και μη σκορπάς τα φύλλα της στους φίλους τους πολλούς
πόσοι στ' αλήθεια μένουνε και πόσοι σε θυμούνται
πόσοι για σένα χαίρονται και πόσοι να λυπούνται
Με δανεικά δε γέμισε κανείς τα όνειρά του
με κάλπικες παρηγοριές δε βρήκε την υγειά του
Δε θέλεις φίλους μιας στιγμής, που θα χαθούν στο πλήθος
ανθρώπους θέλεις με ψυχή, και με καρδιά στο στήθος
Μη δίνεσαι απλόχερα χωρίς δεύτερη σκέψη
ίσως σε κλέψει αργότερα αυτός που' χεις πιστέψει
πολλοί κρύβουν περίτεχνα τον άλλο εαυτό τους
για λίγο νοιάζονται ώσπου να γίνει το δικό τους
Να τη χαρίσεις την καρδιά σε λίγους κι εκλεκτούς
και μη σκορπάς τα φύλλα της σε όλους τους γνωστούς
δεν είναι όλοι φίλοι σου, σε αγαπάνε λίγοι
κι αυτοί αξίζουν να τους λες πραγματικοί σου φίλοι
Άθη Λ. @ 24 Φεβρουάριος 2009
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-03-2009 |