Άγνωστοι, καλοί μου φίλοι Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Για όλους εσάς με πολλή αγάπη!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΓΝΩΣΤΟΙ, ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ
Άγνωστοι, καλοί μου φίλοι
με χαμόγελο στα χείλη
είν' ο κόσμος ζωγραφιά
Άγνωστοι, καλοί μου φίλοι
είν' ατέλειωτο το δείλι
με στιχάκια συντροφιά
Ρόδος, Κέρκυρα, Αθήνα
ταξιδεύουμε μαζί
στης καρδιάς μας την βιτρίνα
της αγάπης η μορφή
Λάρισα, Θεσσαλονίκη
Κύπρος,Κρήτη φοβερή
η ελπίδα μας ανήκει
και μας γράφει μουσική
Άγνωστοι, καλοί μου φίλοι
άλλη μέρα θ' ανατείλει
το σκοτάδι θα χαθεί
Άγνωστοι, καλοί μου φίλοι
κάποιο μήνυμα θα στείλει
κι η δική μας η ζωή
Ρόδος, Κέρκυρα, Αθήνα
ταξιδεύουμε μαζί
στης καρδιάς μας την βιτρίνα
της αγάπης η μορφή
Λάρισα, Θεσσαλονίκη
Κύπρος,Κρήτη φοβερή
η ελπίδα μας ανήκει
και μας γράφει μουσική
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-03-2009 | |