Απρίλης Δημιουργός: Μιχάλης13 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φέτος και τούτο τον Απρίλη
δεν ξανανθίσαν πασχαλιές .
Δεν ενωθήκανε τα χείλη
δεν ζεσταθήκαν αγκαλιές .
Φέτος η Άνοιξη μου λείπει
σε κάποιο ξένο ουρανό .
Και μοιάζει κάθε καρδιοχτύπι
συννεφιασμένο δειλινό .
Φέτος και τούτο τον Απρίλη
δεν έχει η ελπίδα ευωδιά .
Φέτος δεν θα ‘ρθουνε οι φίλοι
να μου μιλήσουν στην καρδιά .
Φέτος η Άνοιξη μου λείπει
σε κάποιο ξένο ουρανό .
Και μοιάζει κάθε καρδιοχτύπι
συννεφιασμένο δειλινό . Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-03-2009 |