το παγωνι και ο γλαρος Δημιουργός: Αστρογιογγι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα πρωτα χρονια
ολα τα ζωα και τα φυτα , πηραν απο ενα δωρο
Στον γλαρο δοθηκε το δωρο του φωτος
μα κεινος συνεχιζε να ζει μες στο σκοταδι...
σαν ακουσε το κρωξιμο ενος παγωνιου , που τον παρακαλουσε
να τους χαρισει τον Ερχομο του φωτος
και γι ανταμοιβη θ ανοιγε την ουρα του
να δει ολα τα χρωματα
Ο γλαρος περιεργος , εδωσε αυτο που κατειχε
κι ενοιωσε ελευθερος
κι ετσι συμβαινει μεχρι σημερα...
*φωτο στο σχολιο Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-03-2009 |