Η τελευταία μας ελπίδα Δημιουργός: Μιχάλης13 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άκου τον ήχο της βροχής
που πέφτει στις σκεπές
κι από τα βάθη της ψυχής
ένα τραγούδι πες .
Στο μαύρο σύννεφο από κάτω
φάνηκε κάποια ηλιαχτίδα .
Κι ας χάθηκε σ’ ένα Σαββάτο
η τελευταία μας ελπίδα .
Άκου τον ήχο του βοριά
που τρίζει μες τα φύλλα
για ουρανούς με ξαστεριά
και παραμύθια μίλα .
Στο μαύρο σύννεφο από κάτω
φάνηκε κάποια ηλιαχτίδα .
Κι ας χάθηκε σ’ ένα Σαββάτο
η τελευταία μας ελπίδα .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-03-2009 |