Οι Αλιμονοι (η κούρσα) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος για την απογευματινή βαρδια αλιμονόφιλων Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -φρρρρρρρρρ….
-έλα να δεις την κούρσα παραμορφωμένε μου
-δεν το αντέχω, καλυτέρα να μου την περιγράψεις
-ωωωωω, μπροστά ο λιγνός ποδηλάτης ψηλέα μου
-ο ίδιος ή το ποδήλατο του συγκάτοικε?
-το ποδήλατο του να πούμε…
-χωρίς τον ίδιο επάνω?
-χωρίς ..
-και εκείνος το ακολουθεί από πίσω?
-όπως πάντα παραμορφωμένε μου
-δηλαδή ο χοντρός και πάλι μπροστά?
-μόνο για πρωθυπουργός μπροστά
-δηλαδή σαν κόμμα ,δεύτερος?
-και καταϊδρωμένος παραμορφωμένε μου
-και το ποδήλατο του λιγνού τραβάει μπροστά χωρίς αναβάτη?
-αμέ, τι νόμιζες δα?
-ε τότε καλά να πάθει ο χοντρομπαλάς
-γιατί το λες αυτό ψηλέα μου?
-γιατί μια ζωή δεν κατάφερε να μάθει ποδήλατο
marakos
iokasth23-03-2009 @ 10:36Καλημέρα και καλή εβδομάδα !Ωραιότατο..!!Ν.
petrwnas23-03-2009 @ 12:52καλημερα φιλε καλη βδομάδα!!! πάντα επικαιρος!!
Ναταλία...23-03-2009 @ 13:32Καλή βδομμάδα Μάριε
armenisths23-03-2009 @ 15:21 μπραβο ....
Helene5223-03-2009 @ 15:34Χαχα .... είσαι απίθανος !!!!!Καλημερούδια και καλή εβδομάδα
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΙΝΟΝΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-03-2009 |