τρια Δημιουργός: Συλλογος Ερωτεωμενων και φιλων, Συλλογος Ερωτευμενων και Φιλων Το μονο καλο του να εισαι χαλια ειναι οτι εχεις παντα κατι να γραψεις, καποια σκεψη θελεις να εκφρασεις... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ελα, μην αργοπορεις!
Βοηθα με σου λεω!
Ελα, δωσε μου το μαχαιρι!
Μην καθυστερεις!
Μαζι θα το κανουμε σου λεω!
Εσυ θα το κρατας και εγω θα το σπρωξω!
Το μαχαιρι θα σπρωξω μεσα σε ανοιχτη πληγη,
Ποτε δεν ξερεις,
Μπορει να καταφερω και να πεθανω αυτη τη φορα.
Βιασου παιδι μου!
Δεν ειναι ποτε αργα!
Φερ’το και δεν θα το μετανιωσω ποτε.
Η μυρωδια του φρεσκου αιματος δεν συγκρινεται με τον πονο του να ζω,
Σε παρακαλω βοηθα με,
Επρεπε να επερνα τη ζωη μου εδω και καιρο!
Μην δισταζεις!
Ετοιμη? Θα μετρησω μεχρι το τρια!
Ενα!
Δυο!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-03-2009 |