Οι Εποχες Που Ζουμε Δημιουργός: gatoulis, Δαλακλίδης Στέφανος Κάθε τι στη ζωή μας είναι ένας κύκλος, η διάμετρος ορίζει τη διάρκειά του... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
Φθινόπωρο στα μάτια
Και στάλες που κυλάνε
Και της καρδιάς τα φύλλα
Οι ενοχές σκορπάνε
Και έρχεται ο χειμώνας
Ιππεύοντας ζυγώνει
Κι ο μαύρος του μανδύας
Την καρδιά παγώνει
Μα φέρνουνε την άνοιξη
Τα πράσινά σου μάτια
Και της ψυχής ενώνουνε
Τα σκόρπια τα κομμάτια
Τα καυτά σου τα φιλιά
Σα φλογερό αγέρι
Κι η ζεστή σου η αγκαλιά
Φέρνουν ξανά το καλοκαίρι
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-03-2009 |