Εικονικη Πραγματικοτητα Δημιουργός: μαροχαντι Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Πριν από λίγο γύρισα
απ΄της δουλειάς τον κάματο,
λειψό το μεροκάματο
μα η κούραση μεγάλη.
Φαΐ λιτό, λίγο κρασί
μου φτάνει να περάσω,
δεν ξέρω αν θα προφτάσω
να πιω κι ένα καφέ…
Και ύστερα; και ύστερα;
θα κάνω ο,τι κάνεις,
φτωχέ αδελφέ μου, σύντροφε,
μέλος της ίδιας πλάνης….
Θα πέσω στο κρεβάτι μου
θα ανοίξω την ΟΘΟΝΗ,
θα γίνω ο πρωταγωνιστης!!
(ο Ηλίθιος το Κωθώνι…)
Μια Μαζεράτι θα οδηγώ,
δύο βιλίτσες θα΄χω
μες΄στη χλιδή θα κολυμπώ
έτσι…για να υπάρχω…!!
Πάμπλουτος μες΄τον ύπνο μου
πασάς μες΄τον οντά μου
αριστερά μου οι γκόμενες
στα δεξιά η κυρα μου…
Μα όταν ξυπνήσω το πρωί
στις 5 τα χαράματα
πασάδες χρήματα χλιδή,
όλα καπνός θε να γενούν ,βουβοί λυγμοί και κλάματα…..!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-03-2009 | |