Ναυαγοί κάποιας στεριάς Δημιουργός: Μιχάλης13 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φάνηκε του καραβιού η πρύμνη
κι ας περιμέναμε καιρό.
Κι ήταν η θάλασσα σαν λίμνη
με δίχως κύμα το νερό .
Κι ύστερα έπιασε μια μπόρα
κι ένας παράξενος βοριάς .
Και μείναμε μονάχοι τώρα
οι ναυαγοί κάποιας στεριάς .
Φάνηκε εκείνο το καράβι
και κλαίγαμε σαν τα παιδιά
κι είχαμε όλοι καταλάβει
πως θα ανοίγαμε πανιά .
Κι ύστερα έπιασε μια μπόρα
κι ένας παράξενος βοριάς .
Και μείναμε μονάχοι τώρα
οι ναυαγοί κάποιας στεριάς . Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-03-2009 |