Μέσα στο μικρό καφέ Δημιουργός: mytilinia, georgia simini ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ
Μέσα στο μικρό καφέ, πέντε άνθρωποι όλοι κι όλοι
καθένας με τον πόνο του, μα ένας μοιάζουν όλοι.
Κρατούν τσιγάρο σέρτικο βαρύ και στο κενό κοιτάζουν
τις πίκρες τους λογίζονται και λύσεις μάλλον ψάχνουν.
Παρέα έχουν τον καφέ , την μοναξιά πιο δίπλα
σ’ αυτήν τη πόλη τη μεστή, καθένας στέκει χώρια.
Έλληνες μα και αλλοδαποί, παραμιλούν μονάχοι
έχουν ξεχάσει τη ζωή και πνίγονται μεσ' τα άγχη.
(Ρ)
Αγώνας είναι η ζωή, με πίκρες και με φόβους
μα η μεγαλύτερη πληγή, της μοναξιάς ο τρόμος.
Χειρότερο είναι να σαι μοναχός, ανάμεσα σε μύριους
κόσμος να περνά γύρω σου πολύς, μα εσύ να νοιώθεις μόνος.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΜΙΝΗ
[align=center] Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-03-2009 |