Ηδονή Δημιουργός: Kυπριωτης και επανέρχομαι. Γεια σε όλους!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αιθέριο πλάσμα
παιδί των ξωτικών
πανώρια κόρη
κλέφτρα των καρδιών
Είσαι νεράϊδα
άπιαστη σαν αστραπή
σαν τον αγέρα
σαν τη βροντή
Μια πριγκιπέσσα
με χίλια νάζια
καρδιές ξεσκίζεις
δίχως μαράζια
Αναμοσβύνεις
σαν το λυχνάρι
έρχεσαι φεύγεις
μεσ΄το σκοτάδι
Είσαι τ΄απόκρυφο
της σιγαλιάς
τ΄απομεσήμερου
και της χαράς
Είσαι λουλούδι
ευωδιαστό
όπως τ΄αγιόκλημα
μεθυστικό Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-03-2009 |