Η Γη Γυριζει Δημιουργός: gatoulis, Δαλακλίδης Στέφανος Ορισμένα πράγματα είναι αδύνατo να γίνουν... απο τη φύση τους... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ
Όταν έρχεται η στιγμή
Που βρίσκομαι κοντά σου
Και νιώθω πάνω μου καυτά
Τα γλυκά φιλιά σου
Τη γη παρακαλάω
Φρένο να πατήσει
Και μες στην αγκαλιά σου
Για πάντα να μ’ αφήσει
Μα η γη είναι ζηλιάρα
Και το δικό της κάνει
Από σένα νε με παίρνει
Και πάει να με πεθάνει
Όμως έχω υπομονή
Λαχτάρα κι επιθυμία
Και μαζί σου βρίσκομαι
Σε κάθε ευκαιρία
Άσε τη γη να χαίρεται
Σα σβούρα να γυρίζει
Εγώ θα σ’ αγαπάω
Όσο κι αν μας χωρίζει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-03-2009 |