Ποτε δεν σ' εμαθα Δημιουργός: Aris4, χωρις το 4 αντι για λουλουδια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αντιο σου ειπα μια βραδυα
με την καρδια σφιγμενη ,
κι ειδα στα ματια σου βορια
κι ελπιδα πεθαμενη .
Αντιο μου ειπες με λυγμο ,
και την καρδια σπασμενη ,
κι ειδες στα ματια μου φωτια
κι αποφαση παρμενη .
Λιγο σε γνωρισα
ποτε δεν σ' εμαθα
γλυκο μου ονειρο και αγρια καταιγιδα .
Το χθες μας εσβησε
μα δεν με ξεχασε
και ειναι κρυα στον λαιμο μου η λεπιδα .
Τωρα μεγαλωσα ,
τωρα μεγαλωσες
τωρα ειν ' αργα
να ξαναβρουμε τα χαμενα .
Μα εχεις τον λογο μου,
εστω κι αν ντραπηκα ,
ποτε δεν σκουπισα
το δακρυ μου για σενα .....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-04-2009 |