Τα Στολιδια Των Ματιων Σου Δημιουργός: Κασσανδρα, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ
ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ ΗΤΑΝΕ ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑ ΤΩΡΑ ΣΒΗΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΟΥ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΑΝΕ ΟΤΑΝ ΑΝΤΑΜΩΝΑΝ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΜΑ ΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΡΓΟΣ
ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΠΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ
ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ
ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ
ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣ
ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΗΧΗ ΚΑΡΔΙΑ
ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ
ΜΑ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Σ'ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΕΙ.
© Copyright, Κασσανδρα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-04-2009 |