Ατιτλοοοοοοο Δημιουργός: panta smile, plasmataki ΕΝΑ ΠΡΌΧΕΙΡΟ 5ΛΕΠΤΏΝ..Ο ΤΊΤΛΟς ΔΙΚΌΣ ΣΑΣ...ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΙΧΟΠΑΡΕΑ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info κι αναρωτιέμαι τι έμεινα απο μια αγάπη φωτιά..
αν υπάρχουν βράδια που μ΄'αναζητάς...
αν στην σκέψη σου υπάρχω σαν στιγμούλα γλυκιά...
κι αναρωτιέμαι που να πήγαν όλα τα εμείς..
αν υπάρξαμε ποτέ εμείς η ήταν αυταπάτη της στιγμής..
αν το εγώ έγινε έστω μια φορά πρόσωπο πληθυντικού..
αν ήμασταν πραγματικά στο ''εμείς''...
κι αναρωτιέμαι αν έρχομαι στα όνειρα σου καμιά φορά..
αν η έλλειψη μου έιναι στην ζωή σου αισθητή..
αν υπήρξα τελικά αγάπη αληθινή..
για σένα...
κι ανάρωτιέμαι αν ακούς το κλάμμα της ψυχής μου..
αν φτάνει ακόμα με τον άνεμο εκεί το σ'αγάπω..
αν αισθάνεσαι τα φιλιά που στέλνω με τ'αστέρια κάθε βραδιά..
αν ακούς τις καληνύχτες που ψιθυρίζω πρίν ο μορφέας με πάρει αγκαλιά...
κι αναρωτιέμαι τί έμεινε απτ'το κοινό μας παρελθόν..
έμεινε άραγε κάτι...
κι αναρωτιέμαι αν με μέτρησες σωστά..
αν για μένα ακόμα σε παρέες συζητάς..
αν με νοιώθεις ακόμα κοντά..
αν ήμουν όλα όσα είχες πεί...
μήπως άλλαξε ρούχο η αγάπη μας..
αν με θυμάσαι σαν ανάμνηση γλυκιά..
στείλε μου κάτι απ'το χθές...
αθόρυβα..
στείλε κάτι απ'το χθές,αν θές..
με τον άνεμο..
σ'ένα κουτάκι βάλε κάτι απ'το χθές..
μα να μην είναι συγγνώμες κι ενοχές....!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-04-2009 |