Μανταλάκια στο σχοινί-109 Δημιουργός: idroxoos, Παπαδημητρίου χαράλαμπος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μανταλάκια στο σχοινί
δυο σεντόνια απλωμένα
μια λεκάνη αδειανή
θεατή έχουν εμένα
Όνειρα σχοινοβατούν
δίνουν τόσες παραστάσεις
ακροβάτες στη σκηνή
τα κορμιά σε χίλιες στάσεις
Κι ένα ψεύτικο φιλί
προδοσία σε ένα στόμα
ραγισμένο σαν γυαλί
πόσο να αντέξει ακόμα
Μανταλάκια στο σχοινί
δυο σεντόνια λερωμένα
εσύ πάνω στο σκαμνί
με τα χέρια ματωμένα.
--
idroxoos Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-04-2009 |