Συντροφιές Δημιουργός: candy-candy, Χριστιάννα Never give up. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=book antiqua][align=center]Σε διαβάζω στα φύλλα τσαγιού στο ποτήρι μου΄
Θολά φαίνεται η μορφή μου ανάμεσά τους.
Γράφεις ανορθόγραφα, σαν παιδί δημοτικού.
Και μπερδεμένα.. Δυσλεξία έχεις, είπαν..
Είσαι όμορφη όμως. Κι απόμακρη.
Να σου τραγουδήσω ένα τραγούδι;
Ή να σου απαγγείλω ένα ποίημα;
Ξέχασα, δεν σε συγκινούν αυτά.
Καλά λοιπόν, θα σου κόψω ένα λουλούδι.
Αβάφτιστο ακόμα.
Κόκκινο με μαύρες κηλίδες στα πέταλα.
Θα το βαφτίσω.
Θα του χαρίσω τ' όνομά σου.
[B] Μοίρα[/B] θα το πω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-04-2009 |