Η αιώνια μούσα σου Δημιουργός: marelene, Μαρία Έλενα Αφιερωμένο ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι να σου γράψω τώρα
που ακόμα αιμορραγώ
που θυμάμαι τις στιγμές μας
και πονάω ακόμα μια φορά.
Ήμουνα η αιώνια μούσα σου
των μικρών σου πειρασμών
άκουγα την κάθε λέξη σου
και χαμογελούσα.
Στο αντάμωμα σου
πονάω και ριγώ
ακούγοντας από σένα
ιστορίες στεναγμών.
Η κάθε στιγμή μας τόσο μικρή
σαν τις στάλες της βροχής
που προσπαθούν
ότι μας πονάει να το ξεπλύνουν.
Μαρία Έλενα Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-04-2009 |