Έχω ανάγκη-113 Δημιουργός: idroxoos, Παπαδημητρίου χαράλαμπος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info θέλω απόψε να ερχόσουν
να μου δώσεις δυο φιλιά
έχω ανάγκη λίγα χάδια
έχω ανάγκη μια αγκαλιά
Γίνε απόψε στα όνειρα μου
άγγελος χωρίς φτερά
πες μου πόσο με λατρεύεις
έλα μόνο μια φορά
Γίνε χάδι στο σκοτάδι
χάιδεψε μου τα μαλλιά
δείξε μου ένα σημάδι
έλα πάλι όπως παλιά
θα' θελα να με ξυπνήσεις
όπως ΄τότε με φιλιά
έχω ανάγκη ένα χάδι
έχω ανάγκη μια αγκαλιά
--
idroxoos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-04-2009 |