Ποιος φταιει Δημιουργός: prince philip, Φίλιππος Στιχολάου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μπαινουμε στο σπιτι παντα σκυθρωποι
λεμε η δουλεια πρεπει να φταιει
πια δεν κοιταζομαστε ουτε μια στιγμη
γιατι η ματια αληθεια λεει
κατι αλλαξε κι εσυ το βλεπεις
πες μου μια εξηγηση πως εχεις
ποιος φταιει που ο ερωτας δεν κρατησε
και τωρα χαμηλωνουμε τα ματια απο ντροπη
ποιος φταιει που η συνηθεια μας γονατησε
ποιος φταιει που η αγαπη εχει χαθει
μπαινω στο αμαξι διπλα μου εσυ
δεν αλλαζουμε ουτε μια λεξη
καποτε σε αγγιζα , με αγγιζες κι εσυ
αλλο δρομο ομως εχουμε διαλεξει
κατι ομως αλλαξε το βλεπω
μα παλι μια εξηγηση δεν εχω
ποιος φταιει που ο ερωτας δεν κρατησε
και τωρα χαμηλωνουμε τα ματια απο ντροπη
ποιος φταιει που η συνηθεια μας γονατισε
ποιος φταιει που η αγαπη εχει χαθει
λα ρα λαλα λαλα λαρα λαρα
λα λα λαρα λαρα λα λα
ποιος φταιει που η συνηθεια μας γονατισε
ποιος φταιει που η αγαπη εχει χαθει Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-04-2009 |