Δεν χωρίσαμε εμείς Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχoι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε ψάχνω παντού
Σκιά του ουρανού
Με σύννεφο μοιάζεις
Που θέλει να βρέξει
Σε ψάχνω παντού
Μα εσύ είσαι αλλού
Τη ζωή σου αλλάζεις
Και δε λες ούτε λέξη
Ρ
[B][I]Μα δεν χωρίσαμε εμείς
Το ξέρω, το πιστεύω δεν χωρίσαμε
Μόνο για λίγο αφήσαμε εμείς
το χρόνο να κυλήσει δεν χωρίσαμε [/I][/B](δις)
Σε ψάχνω παντού
Περιμένω να δω
Που τελικά
θες να με φτάσεις
Σε ζητάω παντού
Μα είσαι αλλού
Μην αργείς πιο πολύ
Την καρδιά μου θα σπάσεις
Ρ
[B][I]Μα δεν χωρίσαμε εμείς
Το ξέρω, το πιστεύω δεν χωρίσαμε
Μόνο για λίγο αφήσαμε εμείς
το χρόνο να κυλήσει δεν χωρίσαμε[/I][/B]
Κι αν σαν το σύννεφο εκείνο μου μοιάζεις
Το φιλί σου σαν μπόρα τρελή δεν με πειράζει
Θα ξεσπάσει κι αυτό σαν τη βροχή δεν με τρομάζει….
Γιατί………..
Ρ
[B][I]Δεν χωρίσαμε εμείς
Πάντα κάτι θα μας δένει δεν χωρίσαμε
Μόνο για λίγο αφήσαμε εμείς
το χρόνο να κυλήσει δεν χωρίσαμε[/I][/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-04-2009 |