χαθηκα Δημιουργός: romanos 21 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τη γαληνη της ψυχης μου
αναζητω στα βαθυ
της απεραντης ηρεμιας των ματιων σου....
ταξιδευω σε αλλα μερη μεσα απο αυτα....
ειναι ομως αγνωστα..τρομακτικα σαν εφιαλτες μοιαζουν...
και με τρελαινουν...μονο μια γωνια ψαχνω να βρω...
να ησυχασω...
μα πουθενα...
σκοταδι..μαυρο και γκρι παντου...
δεν υπαρχει γυρισμος....
χαθηκα...τα ματια σου σκορπισαν την ελπιδα μου για σωτηρια
...η ψυχη μου ειναι αιχμαλωτη πια..εισαι ενα λαθος...
εχω χαθει στον λαβυρινθο σου...
μα που ειναι η εξοδος?
με φυλακισες.....
δυο ματια γαλανα ..μα τοσο μαυρα...δεν υπαρχει επιστροφη..
σ'αγαπω!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-04-2009 |