φαντασματα Δημιουργός: solanum, ΜΑΡΙΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φαντάσματα οι θύμησες για σένα
Που έρχονται όταν πέφτει η σκοτεινιά
Φαντάσματα οι μνήμες από σένα
Που μπλέκονται σε δίχτυα λησμονιάς
Και απόψε γύρισαν
Για να με κλέψουν
Σαν μούχλα μύρισαν
Σαν χόρτα φύτρωσαν
Φαντάσματα τα όνειρα που γίναν
Που φύγαν σαν ξημέρωσε πρωί
Φαντάσματα όσα μου λεγες μα μείναν
Σαν όταν τα κανες παιδί
Και απόψε γύρισαν
Για να με κλέψουν
Σαν ρόδα γύρισαν
Σαν τον Ιούδα φίλησαν
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-04-2009 |