Δε γλιτώνεις από μένα Δημιουργός: ΝΙΚΟΣ P, ΝΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άδικα μην προσπαθείς
Να με βγάλεις από τη ζωή σου
Πάρτο επιτέλους απόφαση
Πως θα είμαι για πάντα μαζί σου
[B]Δε γλιτώνεις σου λέω από μένα
Θα με βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου
Θα με βλέπεις τη μέρα στο δρόμο
Και τη νύχτα μες στα όνειρά σου
Δε γλιτώνεις σου λέω από μένα
Γιατί θα είμαι εγώ η σκιά σου...[/B]
Και αν ποτέ σου με βαρεθείς
Και θελήσεις σελίδα να αλλάξεις
Θα στα βγάλω τα μάτια εγώ
Να μη μπορείς να ξενοκοιτάξεις Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-04-2009 |