αδερφοσύνη Δημιουργός: anuya, Diogenees όσο πιό βαθειά κοιτάζεις στο παρελθόν τόσο κοντύτερα φτάνεις στην ενότητα. Για το μέλλον δέν ξέρω. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][font=Lucida Sans Unicode][color=black]
και όποιος αρνείται το θεό στην αδερφοσύνη πιστεύει
διότι δεν ήταν οι άνθρωποι ανέκαθεν εκατομμύρια
δέν ήταν σε όλη τη γή οι πρώτοι πίθηκοι εξαπλωμένοι
δέν είχε κύτταρα η γή ζωντανά για αμέτρητους αιώνες
δέν είχε η γή στεριά απο παντού την περιέβαλλε το ύδωρ
κόχλαζε εξατμιζόταν ξανάπεφτε κι έβραζε πάλι
δέν ειχε ανέκαθεν ζωή δέν υπήρχε εδώ οργανική ύλη
γέμισε ζωή μονομιάς όλη η γή; ποιός έτσι νομίζει;
όχι δέν γίνεται αυτό ο υλιστής καλώς το γνωρίζει
λέει ο υλιστής στη γή δημιουργήθηκε ζωή κατα τύχη
δέν μπορεί να έτυχε αυτό σε πολλά σημεία ταυτοχρόνως
σε ένα και μόνο σημείο πρωτοάρχισε πάνω στη γή η ζωή
θάλασσα ήτανε τότε παντού τώρα εκεί ίσως στεριά ειναι
σε ένα σημείο σχηματίσθηκε ο πρόγονος των πιθήκων
και έτσι όχι μόνο είμαστε με όλους τους ανθρώπους αδέρφια
αλλα απ’την ίδια μήτρα μαζί με όλα τα έμβια βγαλμένοι
πρέπει και ο άθεος αυτήν την αδερφοσύνη να ξέρει.[/align]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-04-2009 |