Αναμεσα στο Οχι & στο Ναι Δημιουργός: aprobleptos, Γιώργος Την καλημερα μου & τις ευχες μου...Καλή Ανάσταση! σε ολες/ους Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][B]Ανάμεσα στο όχι
και στο ναι
Πως χαμηλώνεις ουρανέ
Του Έρωτα !
Παντοκράτορα
Θεέ!
Το όχι
από τα χείλη της
Το ναι
απ’ την ματιά της
με έδιωχνε ... μέ κράτησε
μέσα στον Έρωτα της .
Λέξεις, σιωπές
& μυστικά,
μουσικές
ιδιοσυχνότητες
συμπαντικές
Άγνωστοι κώδικες
& χάρτες
Αυταπάτες!;
& αγάπες!;
Ανάμεσα στο όχι
και στο ναι
ο Έρωτας εδρεύει
παίζει κρυφτό,
με τόξα σημαδεύει
τρελαίνεται να σε παιδεύει...
*** Γιωργος ***[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-04-2009 |