Τώρα είμαστ' ένα Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤ' ΕΝΑ
Τώρα σταματάνε τα ρολόγια
πράξεις ξαναγίνονται τα λόγια
Άνοιξη ανθίζει στην καρδιά
Τώρα ξεχειλίζει η αγάπη
κάπου ανταμώνει με το δάκρυ
κι ύστερα σκεπάζει τα νησιά
Τώρα είμαστ' ένα
μια ανασεμιά
χείλη ενωμένα
λεύτερα κορμιά
Τώρα είμαστ' ένα, είμαστ' ένα
όνειρα γλυκά, ταξιδεμένα
Τώρα τραγουδάει το φεγγάρι
παίζουν με τα κύμματα οι γλάροι
χάραμα αγγίζει την ματιά
Τώρα τρεμοσβήνουνε τ' αστέρια
φτιάχνουν ζωγραφιές τα Καλοκαίρια
κι ύστερα μαγεύουν την νυχτιά
Τώρα είμαστ' ένα
μια ανασεμιά
χείλη ενωμένα
λεύτερα κορμιά
Τώρα είμαστ' ένα, είμαστ' ένα
όνειρα γλυκά, ταξιδεμένα
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-04-2009 |