Παράπονο Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι : ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παράπονο με πιάνει
κάθε φορά που σκέφτομαι
Πως δεν θα σε ξαναδώ
Παράπονο με πιάνει
Κάθε στιγμή πικραίνομαι
Φαρμάκι το πιοτό
Ρ
[B][I]Δεν ηρεμώ
δεν σκέφτομαι
Βήμα απρόσεκτο
Στου θανάτου τον γκρεμό
Δεν ηρεμώ
μονάχα καίγομαι
Στις στάχτες ψάχνω
Τ’ όνειρο που έμεινε μισό[/I][/B]
Παράπονο με πιάνει
Κάθε φορά που σκέφτομαι
Τα λόγια σου πονάνε
Παράπονο το όνειρο
πως έγινε και σκόρπησε
μονάχος μου θυμάμαι
Ρ
[B][I]Δεν ηρεμώ
δεν σκέφτομαι
Βήμα απρόσεκτο
Στου θανάτου τον γκρεμό
Δεν ηρεμώ
μονάχα καίγομαι
Στις στάχτες ψάχνω
Τ’ όνειρο που έμεινε μισό[/I][/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2009 |