Τα παλιοσίδερα Δημιουργός: αυγουστης, Αυγουστής Μαρούλης Χριστός Ανέστη! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στη μάντρα που΄ ναι στη γωνιά
γεμάτη παλιοσίδερα
κάθομαι, ρίχνω μια ματιά
στο σκουριασμένο σήμερα.
Έκανα χρόνια να σταθώ
που πέρασαν επώδυνα
το παρελθόν μου ν΄ αρνηθώ,
στα χείλη σου τα ρόδινα.
Στο σιδερένιο μου κλουβί
με τα δικά σου θέματα
ήμουν απλά χωρίς ζωή
κι ήτανε όλα ψέματα.
Πώς μου πλακώνουν την καρδιά
αυτά τα παλιοσίδερα
έχουν το βάρος του ντουνιά,
μ΄ όνειρα ζουν εφήμερα. Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2009 |