Το χαρτι Δημιουργός: Συλλογος Ερωτεωμενων και φιλων, Συλλογος Ερωτευμενων και Φιλων Και δεν μου αντιμιλησε ΠΟΤΕ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το χαρτι ειναι ο καινουργιος μου φιλος.
Ηταν παντα εκει για μενα.
Στη βροχη και στη λιακαδα.
Στα ορια και στους αιθερες.
Και παντα ζητουσε νεα μου.
Διψουσε για μελανι.
Και ΠΟΤΕ δεν μου αντιμιλησε.
Παντα σιωπηλος μαρτυρας.
Ο καλυτερος ψυχολογος,
ο χειροτερος ηθοποιος.
Το πηρα παντου το χαρτι.
Βραχηκε με δακρυα,
Εγινε μουσκεμα στη βροχη,
Ξερανθηκε στον ηλιο,
Σκιστηκε στον ανεμο,
Και δεν μου αντιμιλησε ΠΟΤΕ.
Απλα ηθελε να το ντυσω με αισθηματα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2009 |