Η Γεννηση Του Μυστικου Δημιουργός: 1980glv, GHINITOIU LIUDMILA Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα χείλοι μου θα σου γεννήσουν μυστικά
Αυτά που με πονάνε χρόνια.
Τα μάτια μου θα σε γεμίσουνε φωτιά
Και θα σε σβήσω βιαστικά με τα φιλιά
Για αυτη στηγμή μονάχα ζω
Και άγια η ώρα που θα σε δω.
Τίποτα στο κόσμο δεν θα υπολογίσω
Μονο τον εαυτό μου, που θα στον παραχωρίσω
Σε αγάπησα για να σε αγαπάω
Με μάγεψες για να σου τραγουδάω
Νοτα με νότα όλο το πάθος
Που αν νομίζεις οτι εχει τέλος, λάθος
Ελα και μήλα μου με τησ σιωπής τη φωνή
Και κάνε με να νοιώσω αμαρτολή
Δείξε μου του έρωτα τη διαδρομή
Και πηγαινέ με ως τη δύση
Ηταν η σιωπή μου φυλακή
Μα τώρα εγω θα την γκρεμίσω
Ηταν οι αισθήσεις μου πλοκή
Μα τώρα εγω θα τις ξελείσω
Θα ακούς κρυμμένο αναστεναγμο
Πριν απολάυσεις το καπνό
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-04-2009 |