Ολο φεύγω κι όλο είμαι εδώ Δημιουργός: ΣΚΟΡΠΙΟΣ, Γιαννούλης Λαούδης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info (κουπλέ)
Δεν ξέρω αν ακόμα σ’ αγαπώ
δεν ξέρω αν και αύριο θα σε θέλω
μη μου ζητάς ξανά να σου τον πω
τον λόγο που μας ένωσε κι εγώ γυρεύω
(ρεφρέν)
Όλο φεύγω κι όλο είμαι εδώ
να παλεύω από σένα να βγω
σαν ανάσα σου, σαν οξυγόνο
μια με διώχνεις,
μια το στήθος σου φουσκώνω
Όλο φεύγω κι όλο είμαι εδώ
ένα βράχο κάπου ψάχνω να βρω
να γλυτώσω την δική σου αλμύρα
μια μου λείπεις
μια μου γίνεσαι πλημμύρα
(κουπλέ)
Δεν ξέρω τώρα τι έχω πάθει
δεν ξέρω μήπως μάγια μου έχεις κάνει
ποτέ δεν έκανα τόσα λάθη
αυτή η αγάπη σου με έχει τρελάνει
(ρεφρέν)
Όλο φεύγω κι όλο είμαι εδώ
να παλεύω από σένα να βγω
σαν ανάσα σου, σαν οξυγόνο
μια με διώχνεις,
μια το στήθος σου φουσκώνω
Όλο φεύγω κι όλο είμαι εδώ
ένα βράχο κάπου ψάχνω να βρω
να γλυτώσω την δική σου αλμύρα
μια μου λείπεις
μια μου γίνεσαι πλημμύρα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-04-2009 |